Uskoro strateški partner u Sušionici?

Bez autora
Dec 02 2013

Proizvodnja u vrpoljačkoj Sušionici voća i povrća u stečaju, čija zgrada trenutačno zjapi prazna, uskoro bi mogla ponovno biti pokrenuta. Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina rekao je da se u posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno radi na pronalasku strateškog partnera koji je ozbiljan i ima potrebno znanje i ideje za oživljavanje proizvodnje. Ovdje se ne radi o samo nekoliko desetaka radnih mjesta. Mnogo je više poljoprivrednika koji će kao kooperanti proizvoditi sirovinu za potrebe tvornice, rekao je Jakovina u Slavonskom Brodu. Svi dosadašnji pokušaji spašavanja i oživljavanja proizvodnje u Sušionici nisu uspjeli, baš kao što su u više navrata propadali i pokušaji njezine prodaje na dražbama.

Uskoro strateški partner u Sušionici?Proizvodnja u vrpoljačkoj Sušionici voća i povrća u stečaju, čija zgrada trenutačno zjapi prazna, uskoro bi mogla ponovno biti pokrenuta.

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina rekao je da se u posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno radi na pronalasku strateškog partnera koji je ozbiljan i ima potrebno znanje i ideje za oživljavanje proizvodnje.

– Ovdje se ne radi o samo nekoliko desetaka radnih mjesta. Mnogo je više poljoprivrednika koji će kao kooperanti proizvoditi sirovinu za potrebe tvornice – rekao je Jakovina u Slavonskom Brodu.

Svi dosadašnji pokušaji spašavanja i oživljavanja proizvodnje u Sušionici nisu uspjeli, baš kao što su u više navrata propadali i pokušaji njezine prodaje na dražbama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik